Followers

09 February 2010

MINAH REMPIT

 

salam…

cerita ni dah lama, tapi baru berpeluang nak ke udara…(ceh keudara seyh…hampeh je ayat kan???)

ini kisah si budak debab ni la…

korang kenal tak budak mane?? ala budak debab yang kene pose REAL TERKEJUT tu…

petang tu MAT ada datang rumah aku, mai hantar aku punya fail coz ari tu mintak tolong dye amekkan fail-fail aku kat ofis lama…

MAT sampai je, aku bawak turun budak debab ni sama… niat nak ajak dye maen-maen dengan MAT…

mula-mula malu kau, MAT nak amek pn dye tak nak…

last-last aku hangkut dye letak kat dalam bakul motosikal, terus diam 1000 bahasa…

bile MAT start je moto, bawak dye round 1x kat depan rumah aku ni, terus jadi mcm gedik gitu… macam excited je boleh naek moto…

bile aku nak amek dye tak nak, seboleh2 tak nak.. aku amek dye nanges, MAT ulur je tangan nak amek, terus dye nak..

DSC03379

memang GEDIK la budak ni.. tengok kat gambar ni.. ni duk xcted naek moto la ni, tak nak turun… dengan eksyen dye nak bawak motor tu sendiri, tapi tak lepas nak pegang sebab tgn pendek, terpaksa POK MAT yang tolongkan.. hehehehee…

 DSC03378

ha… berdiri baru dapat bawak… asal masam sangat muke ko tu DEBAB???

betul la budak-budak ni kan.. bile dapat je rasa naek  moto, terus je gumbira tak hengat dunia… pastu mula la lupa daratan.. hehehehe.. naek kete dengan moto laen.. kete udara gas.. moto udara segar…

betol tak???

 

sekian..

3 GEDIXXX:

Dee said...

budak kalo dh diajar naik motor..tiap2 hari ko kena bwk round2..hahaha..

debab tu dh jatuh hati ngan motor mat..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

dee : ye betul tu kak..hari tu kuar ngan mat pastu balek je nampak dye duk kat luar ngan maen2... terus nanges2 nak MAT amek dye bawak p jejalan..

si pakcik ni terpaksa bawak dye kejap p jejalan, dapat jalan seround, ok la..hilang gian dye..

rasp said...

wah wah wah debab nie dah pandai demand....
sib baik demand nak naik motor...
kalo demand nak motor lagi parah hehehehehe gewam tul tgk debab!!!