Followers

25 January 2010

ASAL NI??

 

salam..

aiseyh….!!! pagi2 dah buat aku bengang!!!

aku nak tukar template aku ni.. tak nak dah nak pakai hijo!!! nak pakai biru lak!!!

image

nak tukar je, tak dapat macam tak kuar gitu.. aku pun GOOGLE la, mane tau kod template yang aku save tu tak elok ke apa ke…

save2 yang laen tak boley.. ape hal ni??? asal ni??? tak nak kasi aku tuko ke apa ni??? alamak tensen nyaaaaaaaaaaaa!!!

last2 aku duk belek2 template nak save template ni yang laen punya web, aku ternampak template ni!!!!

image

cantek jugak!!!! yang mano ni?? buat MAK jadi KELIRUUUUUUUUUU!!!!

salahkan ku jangan salahkan ku” lagu KELIRU ~ AJAI DAN NURUL

oh!!!!!!!!!!!!!!!!!… korang berkenan tak??? tantek tak????

 

sekian…

5 GEDIXXX:

sWeEtdARLiNG said...

2-2 lebih cantik dari yang ijauu ni.. kalau dapat yang biru, laaaagiiiii cantik!

sue said...

dua2 puncantek..tp sue lebih suke tgk color biru...
Btw jemputla tgk blog baju nih:
http://stylodboutique.blogspot.com/

shasha ischabella said...

kak ya..hok bwah oo ;)

comey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

sWeEtdARLiNG :

bereh...


sue :

biru cantek kn??


shasha ischabella :

plop dh.. 2,2 comey!!!

Dee said...

biru tu sweet..