Followers

19 January 2010

SUARA RINDU

 

salam…

makluman semua korang dah tau kan CINTA BALQIS jam 6.30 petang di TV3 dah tamat semalam…

image

cerita dye memang besh gile2.. tapi aku tak suka ending dye.. bukan tak suka HASSAN dapat kawen dengan BALQIS, tapi aku tak setuju akhirnya MAR dapat juga suami yang dia sayang..

kenapa dye dapat?? biarla dye rasa apa yang ABBY ABADI rasa… walaupun lakonan dye tu hanya sekadar cerita, tapi aku tau… sebagai seorang pelakon dye juga merasai apa yang perlu dilakonkan.. kalau tak de feel macam mana dye ley pegang watak tu??

aku memang dah agak, memang perit hati dye bila suami tak ley nak hidup dengan dye…

emo tak emo.. tapi cerita ni patut bagi dye seday gitu.. tapi pape hal dah pengarah buat cerita macam tu, aku terima je.. aku kasi 4 BINTANG untuk cerita BALQIS… dan aku kasi korang layan lagu ni.. memang menyayat hati dan menusuk ke kalbu… layan…

 

 

sekian….

8 GEDIXXX:

sue said...

hurm su pun layan episod yg terakhir tu...hurm x ske tul ngan ending dia...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

sue : tu la..last2 ingatkan memang si MAR tu yang kecewa.. memang nak ending dye mcm tu.. tak kisah la si BALQIS tu dengan sape pn..

shasha ischabella said...

sha xdang namat cite nie ;)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

dakpe..
TV3 on9 kan ada..
nengok kat situ...

sWeEtdARLiNG said...

x tgk puuungg tapi sian aarr ke kekasih dia yang kat kampung tuu....!

*ayu the sun* said...

hehehe... tu dah trkeluar dari cerita tu yang. hahaa...
but dalam hati, akak pun gitu gak.. rasa nak je si memey tu rasa. kan?

ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

sWeEtdARLiNG :

last sekali balqis dapat kawen jugak dengan kekasih dye kat kampung tu weh...

*ayu the sun* :

lari topic sikit.. tapi memang ptt memey dapat rasakan.. sebab kat luaran dye tak merasa.. dalam cerita ni la sesuai sangat kalau dye merasa pn... kan kak ayu kan...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

sWeEtdARLiNG :

last sekali balqis dapat kawen jugak dengan kekasih dye kat kampung tu weh...

*ayu the sun* :

lari topic sikit.. tapi memang ptt memey dapat rasakan.. sebab kat luaran dye tak merasa.. dalam cerita ni la sesuai sangat kalau dye merasa pn... kan kak ayu kan...