Followers

31 January 2010

shantek tak???

salam…

hye kawan2… dah 3,4 hari rasanya aku tak merajinkan diri aku untuk update blog..

mesti korang bosan nengok yang sama je kan..

aku bukan tak nak update, tapi aku menunggu template aku bertukar..

dari yang hijo ke yang biru.. dah banyak kali buat tapi tak dapat…

tapi sekarang dah dapat…

shantek tak???

image

bagi komen2 korang ye..

untuk kebaikan blog aku…

komen la, yang ini tak elok letak kat sini ke…

yang itu tak elok letak kat situ ke..

aku tak seKREATIF korang ye.. mohon bantuan…

eceh2….

sekian…

5 GEDIXXX:

shasha ischabella said...

lawolawo ;)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

bagusssssssss

sue said...

wah..biru...i like..sejuk mata memandang...

einaz ;D said...

cantik.

secantik.
blue wave.
;)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

sue :

alhamdulillah... myra pn nak tambah lagi la... sejuk PERUT IBU MENGANDUNG.. hehehhehe


einaz ;D :

hye einaz... salam perkenalan... terima kasih sudi jengah n komen blog ni.. sama2 kita berkunjung ye..

:)