Followers

06 January 2010

FACEBOOK

 

salam…

haaaaaaaaaaaaaaaaa… korang ada FACEBOOK tak?? tipu la kalau cakap tak de FACEBOOK…

sekarang FB memang famous.. kan kan kan.. kalau korang ada FACEBOOK add la aku, korang klik klik klik je kat atas tu yang aku tulis MY FACEBOOK, nanti kuar la aku punya account..

JANGAN LUPA ADD!!!!

image

topik aku hari ni, nak tanya korang, apa korang buat dengan FACEBOOK orang?? kalau korang tanya aku, dah tentu aku jawab, aku maen game… ekekekeke.. melambak-lambak game yang ada…

memang la aku add jugak orang, tapi tak la mcm korang cari kawan2 sekolah.. kawan-kawan sekolah aku tak de pun, dah puas aku cari, nama sekolah ada, kebanyakkannya aku tak kenal..

yang banyak banyak banyak banyak banyak aku jumpe, sedara mara aku.. macam aunty, uncle, cousin, n semua la…

game apa aku maen???

 

image 

1st game RESTAURANT CITY.. teruja gila dapat main game waktu keje.. aku ingat dalam FB de satu ni je game… ceh, konon2 megah la aku pandai maen game.. kononnya!!! ekekekekeke

 

image

CAFE WORLD game kedua aku maen, game ni tunjuk ajar dari DJ FREEZOUL, kawan aku yang baru, dye cakap game ni besh.. n now aku dah potong dye punya level… i like!!!

 

image

game ketiga, FISH VILLE.. game ni aku nengok budak ofis aku maen, macam besh je.. tengok cantek je ikan banyak2 dalam tank.. so aku pun apa lagi search n PLAY!!!!

 

image

last game aku maen FARM VILLE… orang laen dah banyak dah, aku lambat sikit sebab mula2 aku tengok aku tak faham sebab time tu aku tak banyak add jadi kurang la faham, macm-macam nak maen, semenjak kawan ramai ni, jadi aku pun dah faham n sekarang kebun aku dah semakin maju.. jemput la menyinggah ye…

 

sekian…

9 GEDIXXX:

IdzaLia said...

nanti lia add ye.

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

lya de fesbuk sbb kwn2 suh wat je
xmnt men game.
hehe

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

IdzaLia :

tq2...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ :

tak tau dalam FB ada game, bile buat baru tau ada game.. terus2an layan game daripada layan org..
ekekekee

sue said...

hehe..sue pun dok main game gak..kuikuikui

~ Lady ell ~ said...

ell memula buat FB sesaje je..jgn kata tk de kan..dh berbulan baru trpikir nk carik kwn2 bila dh ada sorang kawan lama yg add.ramai plak tu terjumpa..:)

game pun memula mals nk layan...takut tk cukup masa.. tp main game 'school of magic pun best gak'

el-jober said...

ape tu face book?muka buku??pelik laaa...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

sue :

sue game ape??? add la mra sebagai neighbour... ekekekekee

~ Lady ell ~ :

sama la kita.. dah berbulan2 buat, baru teringin nak add kengkawan n maen game bagai.. kalau tak semak je tengok FB, macam rumah terbengkalai... ekekekekek...

el-jober :

facebook/ muka buku tu maknanya buku yang ada muka surat.. apakah???

el-jober said...

oooo..ini saya tau..ni huruf M...