Followers

26 November 2009

APAKAH???

 

salam…

 

selamat malam semua.. fuh dah lama ak tak menyambung blog ak, “WAH DAH LAMA KONON.. ORANG LAEN KISAH KE????” hari ni ak tak de topik sangat nak kongsi dengan korang cuma ini kongsi kehidupan ku.. “DAH NAMA BLOG KEHIDUPAN KU… YE DOK???” hehehhehehe..

 

sebenarnya cerita ni dah lama dan terlalu lama ak nak cerita kan tapi kerana ada seseorang yang membangkitkan smula mmg ak patut kasitau korang jugak…

 

pasal pasangan kekasih… “GILERKAH???”

ini kisah pasangan orang laen yang berkait rapat dengan ak.. ak tak tau macam mana nak cerita kat korang, perlu ke ak letak muka dye ni??? tak payah la ye, ak letak muka ak sudah… iye dok?? korang bukan kenal pn dye, kalau korang kenal dye, korang buat-buat macam tak kenal sudah la… ye???

 

4,5 hari yang lepas adalah sorang awek ni ye guna nick name TE** msg kat FB ak, dye tanya ak ni kazen kepada boyfrenz dye ke?? ak pn jawab la tak ak ni adik ipar kepada kazen si hamd** ni… hamd** ni kazen kak ipar ak la, ala senang cite kazen kepada bini abang ak..

 

sebenarnya hamd** ni EXBF ak.. dah lama jugak la kitaorg kapel tak silap ak tahun 2006 tapi tup tup tup dye diam bodo gitu je dan menghilangkan diri, ak tak tau hilang ke mana, kitaorang ni kapel mcm GILE KENTANG jugak la dulu, dye dulu duk MELAKA… dye hilang tanpa khabar berita, dulu dye tak pakai “HANDPHONE” dye kol ak pn guna no ofis kakak dye.. kirenya dulu memang budak skema.. tapi skrg dah banyak berubah… skrg dye dah pindah ke KUALA LUMPUR… asal dye dak GANU jugak sebenornya… enthlah.. dah lama jugak la kitaorg LOST CONTACT dalam tahun berapa entah sehinggalah raya baru ni ak p beraya kawasan sepupu sepapat dye a.k.a umah kak ipar ak di KUALA BERANG… fuh panjang citenya ni… penat la nak cerita…xpelah ak kasi korang layan gambar dlu..

 

SDC12866 on the way nak p kuala berang dengan 3 buah kereta… raya sakan ni…

 

SDC12874

gedik 4 beranak tak hiraukan tetamu yang lain… kitaorang TAK KISAH….

 

okla dipendekkan cerita awek si hamd** ni nak katakan yang dye sayang hamd** ni sampai nak ckp kat ak jgn kaco hamd** lagi, gitu la.. cara ayat dye ak dapat baca la, dye berkias secara halus… wah!!! sampai sanggup ckp ko hubungan diaorang dah melibatkan family diaorang… ibaratkan macam nak bagitau ak, betul2 serius la tu, jangan ak jadi orang KETIGA??? APAKAH??? INGAT AKU NI PERAMPAS KE??? AK BUKAN PERAMPAS HAK ORANG OK, AK PENGGODA JE… “WAH BERANI MATI!!! PENGGODA!!!!… JAGALA YE ADIK2 KAKAK2 MAKCIK2 YANG ADA SANG LELAKI TU, KAN CRAZYGURL P GODA SANG LELAKI KAMU ITU…!!!!”

 

p/s : for u cik T.. saya tak teringin n sudah tak de hati LANGSUNG pada sang lelaki kamu tu.. saya memang dah buat keputusan terbaik supaya lupakan dirinya selepas ketemu dan ketahui hal kamu dan dye, dan saya memang tak berhubung dengan dye lgsg KECUALI dye berhubung dengan saya dulu.. dan for your info *amek ko, ak guna ayat info ko tu* i dah de buah hati la weh.. kalau ak tergile2kan boyfrenz ko, boyfrenz ak mau letak mana??? sekarang ko amek ayat ak yang ak curi  dari NABIL RL2 “lu pikirlah sendiri”

sekian….

2 GEDIXXX:

Zulhilmie Zainal said...

hahaha...not bad...well,cik T...jgn riso...Cik M da ada yg punya...x heran da kot dkt mamat H tuh...kn?haha...eh, T is stand for whut?Tipah?Temah?hoho

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

T stand for TIKUS...hahahaha