Followers

22 November 2009

edit by zuL 2#

 

salam…

 

ini gambar kedua yang zuL edit untuk ak.. rajen dye kan… ops sowi la zul en3 pertama lupa nak berTERIMA KASIH kerana sudi mengedit gambar myra yang hodoh itu… kalau korang pn nak zuL edit kan untk korang, korang add blog dye then mintak YM or SKYPE kat dye pastu korang bodek la dye, zuL tolong edit kan gmbar bla bla bla bla (kalau dye rajen nak editkan untuk korang).. korang boleh edit sendiri yang mana pandai adobe photoshot tu, ak pandai la sikit tapi malas nak godek-godek bagai, so zuL yang amek dan sukarelanta dye mengedit untuk ak..

AK NI KAN ORANG SPESEL BAGI DYE…

jangan jeles ok tuan-tuan dan puan-puan.. hehehehhehehehehe… ala korang mintak je dye buatkan, dye tu kreatif sikit, mayb la untuk mana-mana korang rasa diri korang tu tak kreatif, ak lagi la… so nengok la gambo ak yang ini plak..

SIMPLE TAPI CANTEK…

THANX AGAIN ZUL…

 

Kazmiera

sekian….

5 GEDIXXX:

Zulhilmie Zainal said...

hurm...nice entry...malu plak rasa...yes, mra special bg zul! yeyy! cheers for dat hands! haha..sbb? huhu...biarlah rahsia....

sWeEtdARLinG said...

1. iklann nuffnang kat atas tu, salah coding.. iklan header jadi pendek.. bukan di situ letaknya...

2. status hutang kat atas tu, bukan tuju ke kakak mung yang ini kan?

3. jangan wat nyusah orang nak komen, mintak code laa klik sana sini baru buleh komen

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

zulhilmie zainal : yea2...biarlah rahsia

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

sweetdarling79 :
1) nuffnang??dok faham.. acu tlg beki..
2) oh bukan kakak ku tapi cikgu ku yang bangang!!!
3) hok ni pun dok fhm wak gane... amek pass n tlg repair..ngah semangat nak blogging ey..

astalavista said...

alooo..salam kenal...kita kenal ke?