Followers

24 November 2009

MOODY….

 

sori la korang.. aku moody ari ni sebab kes ni la… semalam moody pasal laen, ada lah kes sikit..

 

ak tak ley nak terjah blog korang lagi n tinggalkan jejak.. so lepas2 ni atau esok2 je la ak tinggalkan jejak untuk korang.. tapi korang jangan plak tak FLLOW or TINGGALKAN JEJAK korang kat tempat ak… sampai hati korang, ak peminat korang, korang tak nak minat ak ke??? (terlebay sudah, macamlah aku ni artis erk???) jangan marah ye..

 

sekian…

4 GEDIXXX:

sue said...

hye cracyGuRL-
jgn moody2 la...
kn happy sll k..
btw salam perkenalan...thx add k

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

sue : thx... insya allah moody dah hilang hari ni... petang semalam ok je, jengah ke malam je mood tak ok disebab kan seseorang... welcome n thx sebab sudi berkunjung.. sama2 sokong ye.. :)

i'm_siCK_n_tiReD said...

y??

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

i'm_siCK_n_tiReD: sebab budak keparat tu la..