Followers

22 November 2009

pict edit by zuL 1#

 

salam…

 

gambar ni diambil oleh dJ Freezoul time kitaorang lepak hari tu, time ni ak malu2 gitu nak amek gambar.. so dengan gambar curi la dye amek.. teruk dye kan, curi gambar ak… hahahahaha.. curi2 pun ak suka.. alahai gatai tol ak ni ha.. mak suka nyah weh… kaco2…

 

IMG_9837

 

zuL cakap gambar ni cantek sb time ni shawl ak ngan ala2 terbang gitu, ak kan pemalu jadi ak libas la shawl ni kat muka ak, kononya nak tutup muka la… walhal bukan nak tutup muka tapi nak tutup jerawart.. hahahahahahaha…. time ni jururawat ak naek banyak ok,  sebab ak tido lewat skrg ni ha… pastu plak lam kepala otak ni ha, macam2 masalah…

 

ok mesti korang tanya KAZMIERA AFKAR tu nama ak ke?? hahahahahahahhaha.. korang nak tau ke??? nanti la next en3 ak cerita pasal gempaknya nama KAZMIERA AFKAR ok… yang tau tu, syyyyyyyhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! diam, jangan kasi tau, habes nama glem mak… hahahahahahahaha…

 

sekian….

2 GEDIXXX:

Zulhilmie Zainal said...

huhuk...x pyh malu2 la...nice whut...huhu...thanks again! Mmuuaahhh!! :-*

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

ops...lam n3 lupa nak say thx kat zul...
thx zul...