Followers

22 November 2009

lepak bersama budak KHAPOH TAIK…

 

salam…

 

alahai musim hujan… dah 3 hari dah hujan tak henti2.. dahla terengganu ni tak de shopping centre yg boleh duduk n lepak2.. maen musim hujan mcm ni, mane la ak nak lepak kalau hujan2 ye… adoiyai, TERENGGANU OH TERENGGANU….

 

ak lepak budak KHAPOH TAIK ni bukan ramai pun, sikit je.. lam 2 org gitu, lagipun tak lama, ak kan anak dara dalam kul 11 ak kene blah dah.

 

sory la korang, ak tak de mood nak cakap panjang, ak kasi korang layan gambar je…

 

IMG_9830

mra, tank n dJ Freezoul.. yang ak pernah cite kat korang tu.. kualiti gambar baek sb guna kamera dJ Freezoul..

 

 DSC03140

dJ Freezoul, mra n tank 69.. kualiti gambar kurang baek sb guna hp ak.. huhuhuhuhuhuhuhu

 

sebenarnya ada banyak lagi gambar, tapi dJ Freezoul ni tak edit lagi sebabnya yang laen nampak terang2 jerawat ak ha, malu weh muka tak make up p lepak ngan diaorang, jeraawat batu, kayu, tngkul segala bagai ada.. hehehehehehhehehehe…

 

sekian…

2 GEDIXXX:

Zulhilmie Zainal said...

hahak...thanks for the promotion...kekeke...nnt zul send pic yg da edit...anyway, thanks yaw!

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

hahahahahaha...
thz for zul n tank too...