Followers

18 November 2009

KAWAN BARU

 

salam…

 

hye korang… ak saje nak kasi en3 berjalan seperti biasa… dalam 2,3 hari ni ak selalu je berhubung dengan kawan ak ni.. ak kenal dye pn dalam MYSPACE… panjang certa dye sebenarnya, kalau cerita mcm mana ak kenal dye, besok malam pn takkan habes lagi.. jadi kalau korang nak tau mane ak kenal dJ ni, korang add la ak, pastu nanti korang tengok kat TOP PREM ak, de 1 group yg ak join tu, haaaaaaaaaaaaaaaaaa dari situ la aku kenal dye (secara ringkas la darimana aku kenal dye....)

 

nama dye zulhilmie.. ak panggil dye zul je.. nick name dye lam MYSPACE  “dJ Freezoul”.. kenapa dye guna nick ni?? sbnya yang ak tau asal usul dari dJ pe.. dJ radio TERENGGANU lagi pastu banyak la bidang terjun yang dye buat, semua bende dye nak bt, habes la korang sume, tak de keje la kalau kenal dye ni, sume bende dye nak kaut haaaaaaaaa….. heheheheheheeheh… cowi zul, gurau2… korang nak kenal2 dengan dye ke??? dye de blog.. korang klik klik klik klik aje “BLOG ZUL”

l_409db71f0a1546faa9ad9c6b100822c4

DJ FREEZOUL

 

sekian…

2 GEDIXXX:

Zulhilmie Zainal said...

eh....malu den nie haaa....adoyai....hahahaha...anyway, thanks mra! Nama DJ Freezoul tuh dpt masa bt party new year dgn DJ dr Zouk.. masa tuh my mouth nie agak laju ckit....ske2 je nk kutuk2 org ke...so dia pggil la dj free...then tmbah namaku zoul..haha... stakat nie nama tuh hnya antara musician in germany je yg knal...malaya?blum lg....hahahahaha.


thanks mra! nnt blanje Mcd!

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

haahahahhahahahahaha...dah terbukti...