Followers

14 December 2009

1ST DAY TRAINING FOR SHOW 16TH DISEMBER 2009

 

salam…

 

hye korang, ni cerita panas punya… entry pasal kemalangan yang menimpa diri aku, nanti aku kasitau korang ye  SELEPAS selesai ulang alik aku kat hospital…

ni kisah partime keje aku.. aku ni kan seorang penari, tak la PROfesional sangat tapi boleh la sikit-sikit..

semalam pukul 6.00 petang, koreographer group aku kol tanya nak tak show untuk 16hb/12 ni.. uikssssssssssss, dengan tanpa pk panjang terus aku cakap aku nak… giler ko keputusan on the spot gitu… mane idoknye dah 2x aku ni duk mimpi2 cikgu aku tu, p training buat show… hahahahhaahhaha.. giler kan sampai mimpi-mimpi bagai ni…

sebenarnya aku yang boleh termimpi tu, aku kan suka tengok rancangan realiti SEHATI BERDANSA, so untuk musim ni pasangan ISMA dan ZUL koreographer dye kan MAKYONG.. dye tu anak buah koreographer aku a.k.a pembantu kareographer aku.. kiranya dye tu cikgu tari aku jugak la… senang cerita..

berbalik pada topik yang dibentangkan, eeeeeeewaaahhhh.. macam nak bentangkan FINAL PROJEK la plak… nak dijadikan cerita aku pun pergi la PULAU KAMBING tempat aku belajar menari tu, sebab pukul 830, kitaorang dah nak berangkat ke tempat kitaorang show tu.. korang nak tau tak kat mana tempat tu… kat sini ha………

image

korang kenal tak kat mana ni?? ini adalah STADIUM BESAR SULTAN MIZAN ZAINAL ABIDIN, KUALA TERENGGANU.. aku buat show kat sini la… tempat ni masih lagi belum dibersihkan, ura-ura orang sini cakap masih lagi siasatan.. dok faham mokcik wehhhhhhhhh… tapi korang jangan cepat sangat menggelabah, bukan kat dalam ni aku show tapi kat dalam ni…

image

 gambar sebelum runtuhan berlaku..

korang nampak tak sebelah stadium yang “TERNGANGA” atap dye tu… ha stadium tu la ak show.. korang tak nampak ke?? jap ak CLOSE UP…

image

kat sini la… indoor STADIUM SULTAN MIZAN ZAINAL ABIDIN… yang ak tengok semalam yang ni atap penuh.. insya allah tak de apa kemalangan yang menimpa sepanjang aku berada disana, mohon korang pun mendoakan untuk aku jugak ye.. k la, ak tak mo celoteh panjang, korang layan pict budak2 JPA a.k.a JABATAN PERTAHANAN AWAM..

opsss!! lupa nak bagitau, gambar tak banyak pun… banyaknye video.. tak yah la tayang kat korang lagi.. ak nak tayang time show betul2 nanti… tunguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…

 DSC03252penonton setia budak-budak dari JABATAN PERTAHANAN AWAM

 DSC03251 peserta-peserta yang terlibat dalam program ini, budak-budak dari JABATAN PERTAHANAN AWAM

DSC03253

PENARI LUAR YANG JUGA AKAN “MENJAYAKAN” PROGRAM INI

hehehehhehe.. saje nak interframe… kasi GEMPAK!! walaupun idok GEMPAK!!! cayalah…

 

sekian…

2 GEDIXXX:

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

hoh...teringat mase citrawarna dulu2...hehehe...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

remaja komputer > terlibat dengan citrawarna ke?? tahun berapa??