Followers

22 December 2009

semakin meningkat

 

salam…

nak cerita pasal p kL amek mak, tak boleh sebabnya gambar tak boleh upload… virus dah memakan aku punya software gambar.. bengong virus…

sekarang aku nak cerita pasal yang boleh cerita… korang nak tau pasal ape? pasal FOLLOWER aku..

image

mesti korang yang tak tau tertanya-tanya.. “kata tak boleh upload gambar, asal yang ini boleh??”, “kata software gambar dah kene makan virus, asal yang ni boleh??”

banyak soklan tu bagi sesape yang tak tau… ok la aku kasitau, korang tau kenapa aku boleh letak gambar yang ini?? sebab yang ini aku PRINT SCREEN and PASTE sebab tu aku boleh…

tapi untuk pengetahuan tuan-tuan dan puan-puan, hanya menggunakan software WINDOWS LIVE WRITER sahaja yang dapat PRINT SCREEN and PASTE mana-mana yang buat entry selama ni dalam web blogspot tu, korang takkan dapat la buat macam aku buat…

berbalik pada cerita asal… korang tau tak dulu-dulu tahun 2008 hingga 2009 bulan 9 atau 10 macam tu la, FOLLOWER aku hanya 10 or 11 macam tu la.. sebab dulu aku berblogger tak sempat nak tinggalkan kesan kat mana-mana tempat korang.. tapi berkat usaha aku sekarang, alhamdulillah aku dah pun dapat menyinggah dan meninggalkan jejak kat korang sehingga FOLLOWER aku sekarang dah meningkat seramai 23 orang… bagi aku dah ramai dah, bagi korang mungkin tidak, sebab korang dah ramai peminat… wah peminat tuuuuuuuuuu…

image close up sikit FOLLOWER aku

 

dulu aku tak dapat terjah kat korang sebab keje aku yang membz sesangat.. n sekarang keje baru aku dah tak membz sebab keje baru aku, asyek mengadap komputer dan tenet dan termenung… asyek buat hal sendiri je, tapi sampai satu masa aku membz, aku memang tak pandang la kat korang.. hehehehehe

 

p/s : FOLLOWER dan kengkawan aku yang hanya membaca sekian, crazygurl a.k.a myra mengucapkan ribuan terima kasih bebanyak kerana sudi mengikuti blog ini dan menerjah walaupun cerita tak sehebat mana.. tanpa sokongan anda tiadalah KEHIDUPAN KU…. paling utama, jangan lupa KLIK, KLIK, KLIK ye… ekekekekekeke…

sekian…

3 GEDIXXX:

sWeEtdARLiNG said...

klik stremyx walaupun tak pakai streamyx.. hahahahaha

sila buka pengomen kepada yang lebih luas, kakak mu ini tidak dapat bubuh link dot com

sue said...

tahniah..23x hehhehhe..klik tu dah mesti la..ahahhaha

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

gane nak buat yang lebay meluas??
sila beri tunjuk ajar yang lebay meluas... terima kasih..


sue : terima kasih 23x... hehehehehehehe