Followers

31 December 2009

alhamdulillah…

 

salam…

semalam mak aku ke JOHOR BAHRU… naek bus MAJU… fuhhhhhhhhhhh.. bile dengar bus ni jiwa, hati dan perasaan ni dah DUP DAP DUP DAP dah kan…

apa tak nya, baru2 ni bas SANI EKSPRESS n semalam aku dengar ada lagi bus yang xcdent… adoi, bimbang aku bile fikirkan nak naek bus ni.. tapi nak buat mcm mana, itu sahaja yang keluarga aku mampu untuk ke mana-mana negeri…

tapi alhamdulillah mak aku dah selamat sampai pukul 6.30 pagi tadi… dari TERENGGANU ke JOHOR BAHRU…

mak aku p JB sebab ada FAMILY DAY belah keluarga mak aku di SINGAPORE.. sepatutnya kami adik beradik kene adik sama, sebab tu kan FAMILY DAY untuk semua adik beradik mak dan sepupu sepapat kami.. tapi nak buat macam mana dah tak dapat cuti.. kene kerja.. dye orang start petang ni hingga hari ahad pagi..

sepupu aku yang sponsor, tiap2 tahun dye buat sempena NEW YEAR… tapi tak pernah sekali aku berkesempatan… sebab ada juga kekadang mak aku tak pergi..

aku mohon supaya korang doakan perjalanan pulang mak aku ye.. balek nanti pun naek bas… adoiyai, bimbang-bimbang…

IMG_0241 gambar lama di POT DICKSON…

p/s : kakak, bile nak buat famiy day lagi??? tempat laen la plak, jangan PORT DICKSON..

sekian….