Followers

27 December 2009

INTERNET DOWN!!!

 

salam…

mood kureng ok la hari ni…  pagi-pagi datang keje je, dengan hati yang ceria tetiba macam-macam yang dah berlaku…

pagi datang je, ofis tak buka lagi… orang yang pegang kunci tu tak datang… jadi aku duk tunggu je kat depan pintu ni…

bile dapat masuk ofis, nak update blog je, terus tak de mood sebabnya INTERNET DOWN…

tapi sekarang baru dapat.. dari pagi n now pukul 3 lebay, baru ada internet…

mood pagi-pagi nak p terjah n tinggalkan jejak kat blog kawan-kawan pn tak dapat..

sory kengkawan… insya allah esok pagi aku terjah n tinggalkan jejak ye…

OUT!!!

sekian…

2 GEDIXXX:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

terjah jgn xtrjah mra..
hehe

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

lya : dah terjah sikit-sikit... dalam-dalam mood tak ok... hehehehhehe...