Followers

14 December 2009

2 dara, 1 mak dara..

 

salam..

hye semua.. selamat petang.. apa korang buat petang-petang macam gini ye.. korang tanya aku, konfem aku nak tido sebab aku dah begitu begitu begitu borink dengan keje yang sekarang ni.. bukan borink sebab keje tak bagus tapi borink sebab keje ni memang keje borink.. uiks… apa la aku merepek ni ye…

nak dijadikan cerita, hari khamis baru ni aku ada check up di HOSPITAL PAKAR pasal kemalangan yang menimpa diri aku (masih belum keluarkan entry cerita kemalangan ni, nanti aku keluarkan…) sepatutnya check up aku dah habes pukul 11 lebay gitu, tapi dengan kemalasan aku kerana kebosanan kerja aku sekarang, aku pun nekad nak cuti separuh hari.. lagipun penyelia aku yang cadangkan kat aku 1,2 hari sebelum aku kene p check up tu.. “kesian” katanya.. hehehehehe…

siap check up, aku terus balek rumah nak tido sejenak  tapi terbantut jugak sebab aku tukar plan berjanji dengan kak da GEDIK’S nak p teman dye p MYDIN MALL nak cari selipar “IKAN” a.k.a selipar JEPUN nak pakai kat ofis, alang2 tu, aku nak beli tudung selalu so aku ON je… shopping beb, perempuan mana tak nak.. silau2 barang jeeeeeeeeeeeee….

AFTER 530… aku, kak da GEDIK’S and kak ayu GEDIK’S hang out bersama dipantai, kebetulan aku “mengidam” nak makan AIS KRIM CORNETTO BLACK FOREST…. yummy, yummy, yummy, yummy!!!!

 

image beshnyaaaaaaaaaaaaaaaa….

 

SDC13564

makan dulu baru teringat nak ngamek gambar..

 

SDC13567

jemput makan

 

haaaaaaa.. korang tau apa MOTIF tajuk entry aku kali ni??

TAJUK : 2 DARA, 1 MAK DARA…

MOTIF : aku dan kakda tudung coklat tu, belum kahwin.. kak u tudung purple tu dah kawen n sedang mengandungkan anak pertama.. mak buyung la katakan… itu MOTIF sebenarnya.. aku sengaja letak TAJUK macam ni sebab nak kasi kak u baca n sakit hati.. hahahahahahaha.. PADAM MUKE MUNG!!!

 SDC13569

kak da and kak u.. konon nak tutup perut la tu, tak nak kasi semua orang tahu yang dye tu jadi MAK BUYUNG… xpe-xpe, aku ni budak jujur kak u.. aku letak  jugak gambar perut mung tu..

 

SDC13568

amek ko!!!!!! hahahahaha.. aku nak gop tunjuk gambo ni, biar mung nak marah pun.. gambar ni tidak PRIVATE bagi aku… kak da macam nak nanges je…

 

SDC13566

SDC13570 SDC13571     

pict gedik kitaorang… ada aku kisah?? idok kisah….

 

p/s : tudung baru beli dan terus pakai… size S RM28.. murah dok???

sekian…

2 GEDIXXX:

Mama Mya said...

sedap makan icecream.. kita x nak icecream tue yer coz batuk (mcm laa tuan umah pelawa kakakaka)

eh salam tuan umah :)

watie
quefamili.com

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

mama mya : eh jemput la...tuan rumah memang pelawa... kalau batuk, ais krim pengubatnya... hehehehehehe...

salam juga untuk mama mya...