Followers

21 December 2009

adoiyai!!!

salam...

adoiyai....penyakit kat laptop aku masih belum pulih..kalau nak pulih kene la "FORMAT"... payah gini ni.. nak FORMAT kene la back up data, nak back up data perlu ada CD, EXTERNAL HARD DISK dan laen2 yang boleh memuatkan barang2 aku yang banyak macam dalam treler pannnnnnnnjjjjjannnnnnnggggggggggggg punya.. adoiyai... external si pakcik ehem ehem aku tu ada, tapi tak detect la plak...

koranggggggggggggggggggggg!!!!!!!!! aku nak pinjam external hard disk, ley dok???

tolongla makcik ni, makcik nak macam korang jugak, nak berblogger... banyak cerita makcik tak habes tayang lagi ni... tolong laaaaaaaaaaa.....

runsing-runsing.. sakit kepala aku....


sekian...

2 GEDIXXX:

IdzaLia said...

lia dulu pun virus menyerang laptop ni abis kena format.. huhu.. byk picture kenangan ilang... waaa...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

lia : yeke?? tu la dalam laptop mra pun banyak gambar kenangan dengan family dan arwah abah... sebab tu nak cari external hard disk supaya ley buat back up.. teruk la virus sekarang.. sampai antivirus pn dye ley ngap!!!...