Followers

17 March 2010

DAH BALEK!! TAPI NAK CUTI BALEK!!

salam…

hye2…

wah!!! rindu bangat sama korang… waduh2, sudah belajar cakap INDON ye.. hahahaha…

aku dah balek dari kem BAKTI REMAJA, yea!!!!!!! penat gile, tapi alhamdulillah, sepanjang aku kat sana, kesihatan aku mengizinkan aku mengikuti perjalanan aktiviti2 yang ada.. siap buat poco-poco lagi.. aku leader bagi kumpulan aku…

wah macam hebat je dengar kan, walhal hampeh, berterabur je…

ops sory korang, sepanjang aku duk kat sana tak kesempatan pn nak ngamek gambar, kamera ada tapi gambar tak amek la, tak ade masa, sebab jadual terlalu fix..

walaupun fix tapi beshhhhhhhhhh gile… aku suka aku suka, cuma tak suka makanan la sebab so so je, asal ley makan sudah… alhamdulillah…

oh ye, hari ni last plak aku layan blog korang, esok aku ke kL sebab kitaorang adik beradik (tak la semua adik beradik aku!!!) aku, yana, MAK n KAKAK FAMILY bercuti ke JAKARTA/ BANDUNG…

SDC12580

CUTI LAGI!!! YEAAAAAAAAAAA!!!

ada sape2 nak kirim???? kirimmmmmmmmmmmmm salam kat ROSSA ke, NIDJI ke…

MAT aku dah mintak aku kirim salam kat NIDJI… hehehehe…

sebut pasal MAT, aku tinggalkan dye sekejap kat TERENGGANU ni, ibaratkan kata lagu kumpulan DEWA19

“CINTAKU TERTINGGAL DI MALAYSIA”

SDC10093

hahahaha… feeling lebay…

k la, aku nak siapkan keje dulu sblm cuti besok… luv u o’ls… MUUUUUUUUUUUUUUAHHHHHHHHHHHH!!!

sekian….

4 GEDIXXX:

Eye_nee said...

Selamat Bercutiiii...

rasp said...

waduh waduh waduh...
mau ke indon iya...
bestnye...take care, enjoy and safe trip!

Dee said...

enjoy ye..kemsalam kt ma..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

Eye_nee : tq2..

rasp : thanx.. doakan keselamatn kitaorang ye kak...

Dee : insya allah...