Followers

02 March 2010

PENANTIAN SUATU PENYEKSAAN

salam…

aku dah tak de idea nak buat blog… gambar banyak, tapi macam MALAS je nak cerita…

tapi yang banyaknya cerita yang dah lepas2 la sebab tu aku jadi MALAS je nak kuarkan entry… tapi yang ini aku nak kuarkan jugak…

cerita ni dah lama dah dalam bulan 2.. tarikh ingat lagi 18hb 2 2010

aku tak pernah cerita kat korang lengan aku kena air panas kan??

dah lama dah, time tu hari kedua raya haji… aku nak cerita tapi sebab rasa mcm tak penting je, jadi aku tak keluarkan lah entry2nya… aku kasi gambar kat korang je ye, lengan aku melecur

DSC03293banyak weh, time ni dah boleh bukak dah balut dye.. masa kene tu YA ALLAH, sampai kene tahan kat wad, dah la time tu mak aku tak de p MEKAH, aku plak kene tahan kat wad…

bile kene cocok je kat vontot untuk masukkan ubat tahan sikit + tido dan kat tangan sebab nak masuk air, aku sampai nanges2… cian kat aku… nanges macam budak kecik, bukan apa semenjak aku besar ni tak pernah kene cocok, jadi time tu tengah sakit bangat, dalam kepala plak pk mak tak de nak meneman, nanges laaaaaaaaaaaaaaa, lagi2 dengar kene tahan kat wad… waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SDC13859

lepas kuar wad je, aku kene selalu p checkup kat klinik ni..tiap2 bulan sebelum buka barut tu aku kene pergi checkup sebab nak kene cuci aku punya luka, bila dah buka barut, aku kene pergi checkup 2 bulan sekali sebab dye nak tengok parut aku ni masih lagi tumbuh kulit or tak… kesian kat aku kan.. alamak lupa nak amek gambar kad appoinment aku, tak pe la kan, halalkan aje…

temujanji aku hari tu patut kul 10 pagi, aku keluar dari rumah kul 9 lebih pagi tapi ke TMPOINT dulu sebab nak selesaikan masalah tenet umah aku yang masih lagi tak dapat WIFI, TMPOINT tu pun sakit jugak kene bawak g hospital, lembab nak mampos buat keje…

selesai je keje kat TMPOINT walaupun bende tu tak selesai, dalam pukul 10 pagi aku terus ke hospital, nak tunggu kaunter bayaran satu hal lambat dalam 20 minit, nak ngamek nombor masuk kat doctor tu pun lembab jugak, sebab nurse entah mane hilangnya…

DSC03577

korang nengok la gambar ni ho… nombor giliran aku 5020 nombor sekarang 5008… start dari kul 1035 pagi.. aku nengok dalam bilik doctor ada 2 doctor, pk aku cepat la kali ni sebab ada 2 doctor, last lembab sangattttttttttt2… check punya la kejap, nak manggil orang tu punya la lembab… aku dah naek bosan dah… pkran aku ni baek aku balek tido, tak pun makan.. dahla perut aku ni lapar je….

SDC13855

pukul 1245 baru giliran aku nak date ngan doctor.. masuk je tengok 1 check pesakit, 1 lagi duk maen laptop lam bilik, duk check FB depa…. olo2… mengongnya… aku n MAT dah meradang dah.. tapi sebab aku dan MAT baek kan, ehem-ehem, jadi aku tengok je, tak marah.. hahahahahaha… selesai jumpe doctor 1250 kat-kat kul 1 jugak…

oh 18hb 2 2010 ni lah hari yang paling lama aku nunggu kat hospital… untuk pengetahuan u’ols, MYRA ANTI HOSPITAL OR KLINIK… i tak suka tunggu tauuuuuuuuuu!!!!!!! dan aku jugak tak suka UBAT…

 

sekian…

3 GEDIXXX:

rasp said...

uish....ngeri gak tengok lengan u tu sis...
now dah ok ke sis?
i pun cukup malas kalo kena ke spital....
malas nak nunggu kannnnnn....

Dee said...

issh..sis..takutnya tgk..camana leh terkena tu..next time extra careful eh..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

rasp : sekarang masih lagi mcm tu, cuma ada nampak la kulit tu dah tumbuh...alhamdulillah...

dee : entah lah kak dee camne ley terkena, agaknya time tu dah tak de tempat nak tuangkan, so tuang kat lengan sendiri...

hehehehehe...

anyway, thx a lot kak rasp n kak dee... muahx...