Followers

05 March 2010

MACAM MANE KALAU AKU DITEMPAT DIA…

salam….

baru-baru ni aku ada baca entry kat blog RINA FARID kisah seorang kawan dari MUKABUKU nya yang meninggal kerana kemalangan jalanraya…

aku ada klik link MUKABUKU arwah tu, kalau korang nak tau, korang bukan RINA FARID punya blog n kat situ RINA FARID ada link dye punya MUKABUKU…

arwah ni seorang bakal DOCTOR… dan yang paling aku kesian, siap nanges-nanges ni bila GURLFRENZ dye yang selalu antar COMMENT di MUKABUKU arwah BOYFRENZ dye…

sedaykan.. gal tu baru macam tu, tapi kalaulah aku ditempat GURLFRENZ arwah tu, entahlah aku macam mane…

aku menyuarakan kisah ni dalam MUKABUKU aku dan dapat sambutan, macam-macam orang komen kat aku….

image

seday gile-gile kan.. aku cerita hal ni kat MAT.. aku cakap aku sendiri tak tau macam mane bile aku berada di tempat GAL tu…

YA ALLAH, ada hikmah semua ni kan.. bab kata LYA tak semestinya orang yang kita terlalu sayang akan menjadi PASANGAN HIDUP kita… contohnya bila berlaku sekarang ni, kita sayang sangat kat dye, tapi dye meninggalkan kita selama-lamanya… kalau pasal CLASH tu laen la.. kan kan kan…

AL FATIHAH untuk ARWAH.. MOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT.. AMIN..

 

sekian…

7 GEDIXXX:

Cik aiNa said...

erkk..mintak jauh..xmo semua ni berlaku..isk.

tapi tu la, bile dah namanya ketentuan, kite kena redha la kan..hurm

Eye_nee said...

Ajal Maut semua Kerja Allah..namun kita boleh berdoa semoga Allah panjangkan usia kita...Mati itu benar...

sue said...

Al-fatihah..
semoga rohnyer d cucuri rahmat,,,

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

cik aina : betul tu, dah ketentuan ilahi semuanya..

eye_nee : yep, sama2 kita berdoa ye..

sue : AL FATIHAH...

sepet a.k.a zack_u said...

al fatihah....

kalau saya, saya sangat sedih....

sangat sangat...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sepet : thanks for comment.. oh tak awak la, saya pun macam tu, ni baru kisah orang, dah nanges berderai air mata.. kalau jatuh pada diri sendiri, tak tau la nak kata macam mane...

sob sob sob...

*ayu the sun* said...

al-fatihah..

akak x leh kot. dia mmg kuat.
:(

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!