Followers

12 March 2010

KAWEN LAGI

salam..

hohohohoho.. kawen, kawen, kawen…

hehehe.. macam gempak je, walhal nak bagitau korang, esok lagi sorang kawan aku kawen..

si PULUT ha… kenal tak?? tak kenal sila rujuk di sisi debar ye, ada muke dye ha..

PULUT ni dah seminggu jadi suami orang, dan besok aku nak pergi ni, majlis umah dye, sambut menantu… so terpaksa la pergi, sebab family suku sakat dye pun, ada jugak kenal aku, lagipun kawan baek dah lama, tak besh la kalau-kalau aku tak pergi…

tapi yang dok beshnya, si PULUT ni kedekut noooo ngan kad kawen dye, cakap nak hantar, sampai sudah tak hantar, mmg KEDEKUT la weh.. tapi tak pe, kawan punya pasal, aku pergi jugak…

LU PULUT, MEMANG PENTING DIRI SENDIRI… ehehhehe…

ops, meh sini aku tunjuk muka si PULUT ni ye… takut-takut la korang malas nak cari muka dye kat sisi debar ni..

SDC12231 kalau si MAT tengok gambar ni lagi, konfem dye jeles.. dye ingat aku dah buang gambar ni.. hehehehehe..

 

dah kawen dah kawan aku ni ha.. dulu bukan maen lagi lepak sesama, time aku putus cinta je, dye lah penyelamat aku, pendengar setia aku.. sekarang dah tak boleh dah, nak nanges2 ke, nak ngadu2 ke.. sian kat aku kan??? hhuhuhuhu, seday ni.. aku dah tak de tempat dah nak mengadu selain dye… sabar myra, sabar…

 

sekian…

6 GEDIXXX:

~ Lady ell ~ said...

ko kawen la cpt2 myra..adalh tempat ko nk mengadu ke apa ke kan..

*Dak kecikkk* said...

xpe2 pah ni cari teman laen pulak ye..hehehehe..
salam kenal..

IEYNA said...

huhuh sedeyy nye...
meh ngadu kat akak plak :)...

kene cri bf cpt2..
nti leh ngadu mcm2 mslh pada dia :)

Dee said...

suruh mat tu masuk minang copek!! nanti adalah kwn..hihihi..

Nur -al- Ain said...

best nye kawen... nk kawen duit takde ;(((

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

~ Lady ell ~ : camno nak kawen, duit tak de..

*Dak kecikkk* : salam kenalan, tq sebab comment...

IEYNA : bf da ada yunk, cuma kawan yg ley dengr masalah kita time gado ngan bf tak de..hehehe

Dee : akak, tanya tuan empunya badan yg nak masuk minang ye.hehehhee

Nur -al- Ain : samalah kita...