Followers

19 April 2010

ALHAMDULILLAH

salam…

meh sini rapat-rapat, aku nak promote sikit..

baru-baru ni aku ada terbaca blog sape ntah la, aku lupa… pastu kan aku de join GENG BLOGGER

GENG BLOGGER

start hari tu aku join GENG BLOGGER tu sampai lah sekarang, syukur alhamdulillah kawan-kawan aku makin lama makin ramai.. pastu plak orang-orang dari seluruh negara dah makin lama makin bertambah kat blog aku walaupun dye tak tinggalkan kesan tapi dye datang melawat kat blog aku…

korang tengok la carta pengunjung aku, tak pernah aku on blog je sekaligus 3 orang online dah lah tu, 3 negara yang berbeza plak tu yang melawat kat aku…

 

SYUKUR ALHAMDULILLAH

 image

gambar kat atas ni dalam petang atau mahgrib gitu la kalau tak silap aku.. pastu selepas pukul 10 lebih malam, BOOK OF RECORD BLOG CRAZYGURL dalam 1 hari mencecah ke 30 orang on9… tapi sayang aku tak amek plak gambar tu, lupa dan terus lupa…

dan dibawah ni carta yang pelbagai warna.. wah hepinya… cantek je aku tengok carta PIE aku ni…

 

image

aku tau korang mesti lebay hebat dari aku.. tapi aku ni tak sehebat korang-korang semua.. bile dapat sehebat begini pecah rekod kat bloh aku ni yang ala kadar, tetiba je aku jadi GEMBIRA tak terhingga.. bukan senang untuk menarik perhatian orang…

SO, UNTUK SEMUA-SEMUA GENG YANG TAK PERNAH2 PUTUS TERJAH BLOG AKU, YANG TAK PUTUS-PUTUS SOKONG BLOG AKU, YANG TAK KIRA BANGSA (MUNGKIN) DAN TAK KIRA NEGARA, AKU UCAPKAN RIBUAN YANG TAK TERHINGGA TERIMA KASIH KAT KORANG…

AKU SAYANG KORANGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sekian…

5 GEDIXXX:

syieda... said...

salam awk..
cam mane nak join mende tu eh..huhu.

IdzaLia said...

hehe...
akak pun SAYANGGG miera... hehe

E N I N said...

ha'a la mira...cane nak join nie...

Dee said...

aiseh..ramainya..jeles..k dee pun kena join gaklah..

Sky0ne said...

wahhh tahniah!!!