Followers

07 April 2010

BAYAR HUTANG

salam…

semalam aku de cerita pasal ELL kasik aku award kan, tapi kan aku teeeeeerrrrrrrlupa nak jawab soalan yang diajukan kat aku, sebab aku dah terlampau excited nak amek award tu..

ceh macam ANUGERAH BINTANG POPULAR la plak… hahahahaa

soalan2 nya berupa 1000 RUPIAH, ewah2 mentang2 baru balek dari INDONESIA.. hahaha

 

1. THANK AND LINK THE PERSON WHO GAVE U THE AWARD

TERIMA KASIH BANYAK2 KAT ELL SEBAB  BAGI AWARD NI, TAK SANGKA BABE DAPAT AWARD NI, BEAUTIFUL BLOGGER KE I NI.. HAHAHAHA and sekali lagi aku link blog dye… korang nak kenalan n nak terjah, klik la…

2. STATE 7 THINGS ABOUT YOURSELF

1 – aku anak ke 4 dari 5 orang adik beradik

2 – berat aku paling rendah dari adik n kakak aku… hahahahhaa

3 – aku masih single tapi not available

4 – aku ni fobia bawak moto, so sampai sekarang aku tak de lesen kereta atau moto sebab terbayang-bayang kejadian yang mengerikan.. tapi semua itu takdir TUHAN…

5 – tabiat terbaru beli kasut n beg n kumpul banyak2 sampai tak terpakai… mak aku pun dah bleter panjaaaaaaaaang punya…

6 – sukakan budak-budak dan kalau la aku tak kawen dalam masa umo 25 tahun, insya allah aku punyai hasrat nak amek anak angkat… BABY BOY OR GAL??

7 – alamak, yang last ni aku tak tau ni apa… adoi, dah penat pk ni… tak payah boleh tak… tak yah la kira hutang…

3. PASS THE AWARD TO 15 BLOGGER YOU’VE RECENTLY DISCOVERED AND THINK ARE FANTASTIC

wow!!! 15 orang??? sape ni aku nak kasi.. ngah pk

1 – of coz mak aku MATAHATI

2 – kakak aku SWEETDARLING

3 hingga 15 – sape2 yang nak aku kasi… amek la.. aku memang baek hati

4. CONTACT SAID BLOGS AND LET THEM KNOW THEY’VE WON THE AWARD

korang amek la dengan hati yang ikhlas sebab apa yang aku bagi kat korang ni memang ikhlas… dan tempekkan sekali kat tepi sisi debar anda ye… thanks a lot

beautifulbloggeraward-marjan

sekian…

8 GEDIXXX:

IdzaLia said...

rajin membayar tag ye.. hihi

rasp said...

red carpet event gitu hehehehe

*Dak kecikkk* said...

kita pow dapat jgk..huhuhu

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

IdzaLia : kebaikan tag ni, tengah2 tak de idea nak buat entry, boleh penuhkan entry, kelemahan tag ni, susah hati nak menjawabnya sebab kene pk manjang.. hehehe.. amek la award tu utk lya..

rasp : hahaha...bile lagi nak berangan merasa dapat AWARD macam dato' SITI... AWARD for u sis...


*Dak kecikkk* : kalau awak sudi, amek la juga dari saya...

Nor Aishah said...

hehehe.. boleh menambah n3 ye... bagus gak idea ni..
tapi tang nak jawab tag tu pulak.. huihui.. akan ku usaha

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

aishah : hahahhaa..tau tak pe... usaha ye, usaha tangga kejayaan

Nur -al- Ain said...

baik ambik lesen utk masa depan yang lebih terang.
HAHA.

*ayu the sun* said...

yang.. gigih akak older post sbb terhilang this link

akak tumpang amik ye award ni..
valid lagi tak offer kat comment tu?
:)