Followers

26 April 2010

MOOD KURANG

salam…

hye korang-korang…. 2,3 hari ni aku kurang nak bersiaran kat blog ni, bukan aku MALAS, tapi mood aku kurang lah…

banyak sebab aku kurang, macam-macam masalah sekarang ni.. biasalah perempuan kan, setiap bulan 1 kali dye akan rasa tidak kene pada diri dye… apa itu??? tetttttttttttttt..

hahahahaha…

uiks, baru-baru ni aku dengar GOVERMENT dah dapat gaji la, management aku cakap tarikh gaji aku sama dengan tarikh gaji GOVERMENT keluar sebab aku kan kerja di bawah anak syarikat TERENGGANU, tapi sampai sekarang aku check tak de…

ayoooooooooooo… malu seyh, p beratur panjang-panjang, cocok kad tekan-tekan-tekan kuar kan kad tapi duit NON adonya kuar… huhuhuhuhuhu…

apalah nasib, kan??? tak pe la, jji aku bersiaran kat blog korang je dulu ye.. aku kumpulkan mood aku balek nak menulis blog ni…

 

sekian…

3 GEDIXXX:

IdzaLia said...

cari blk mood yg ceria mcm dulu tu ye...hehe..

Nor Aishah said...

mood memang kekadang tu seminggu takder.. tapi bila ada non stop pulak kan..

rasp said...

bila dekat timing 'bulan mengembang' tu mmg mood kelaut je kan...