Followers

30 April 2010

BIMBANG DIHATI

salam…

hari ni mood aku kedaung sebab perasaan aku bimbang kat CHENTA HATI…

FYI, tak lama lagi kita akan sambut HARI PEKERJA atau omputih kata LABOUR DAY kan??

group MAT aku ni, tiap kali ada cuti2 macam ni, konfem ada program, konvoi ke sana ke sini… tapi banyak2 konvoi, kali ini aku betul2 bimbang, sebab dyeorang bertolak malam.. dah la MAT aku tu balek keje dah lewat, pastu plak tak sempat nak berehat dah kene bertolak ke sana…

ke mana??? ke MERSING…

1baju ada 2 helai, aku satu MAT satu.. walaupun tak pergi tapi nak jugak sehelai untuk aku buat kenangan sebab design kali ni MAT yang reke design…

 

adoi, dalam banyak-banyak masa, kenapa la korang pilih time malam nak bertolak… betul-betul aku bimbang…

anyway moga MAT selamat pergi dan balek ye… RINDU LA…

minggu ni tak berDATING la kitaorang.. tak pe, duk umah je, kita tak curang… wah gitu… ye ye je… wakakakakaka… minggu depan nak qadar DATING kitaorang.. wakakakakaa…

 1 time ni KONVOI NEW YEAR 2010 @PENANG

 

p/s : 11.30 p.m MAT dah bertolak ke MERSING.. moga selamat sampai ke sana, dan jangan noty2 ye kamo, awas lol!!!… LUV U…

 

sekian…

4 GEDIXXX:

Nur -al- Ain said...

ala.. join je la.. best ape konvoi.. tapi sure sakit pinggang. hiii, mereke ni mmg gigih la bawakm oto jauh jauh.. uuuiii, patah pinggang .. hee

Nor Aishah said...

ala.. siannyer tak datign ye minggy ni.. nape tak join je..

Eye_nee said...

Nampak gambar Motor Z tu...aduhai mengembalikan Nostalgia lama la..Rindu 22 thn yg lalu...Z Putih & helmet Magnum LTD...

Dee said...

confirm mat gi tioman ngan awek mana ntah berbikini..hahaha..

xdelah..saja k dee gurau..moga mat selamat dlm perjalanan pergi dan balik..amin..