Followers

16 April 2010

kene TAG

salam..

hari ni aku tak nak cerita laen, tapi aku nak selesaikan TAG aku dari ELL..

sebenarnya, aku dapat 2 TAG… 1 dari IDZLYA, dan 1 lagi dari ELL… korang, suka bebenor mengeTAG aku ye..

ok, memula aku nak selesaikan tag dari IDZLYA, sory, yang IDZLIA punya aku memang konfem2 tak ley nak jawab, sebab dye tag aku pasal LESEN KERETA, PENGALAMAN yang bawak KERETA, aku bukan setakat tak de lesen, bawak pun tak pernah… hehehehe.. so sory la LIA, MIRA tak dapat nak jawab TAG LIA tu, anyway thanks sebab ingat kat adik akak ni ye.. hehehehe

TAG kedua dari ELL.. mencabar betul soalan2 dye ni, paling mencabar soalan no. 9.. isk, isk, isk… jom kita bersoal JAWAB!!

 

1. SIAPA DIRI ANDA DI RUMAH??

~ aku adalah seorang kakak kepada adik yang sorang tu, dan kepada anak ke empat emak aku… hahahaha.. boleh gitu??

2. SIAPA ANDA DIKALANGAN RAKAN-RAKAN??

~ aku seorang yang gile-gile sebab tu aku berani letak nama aku CRAZYGURL… tapi tiada yang laen yang dapat menilai aku selain dari kawan-kawan aku.. LOV U O’LS…

3. LIMA (5) BENDA YANG ANDA INGINKAN TAPI BELUM TERCAPAI??

~ nak memiliki LESEN KERETA sendiri, supaya senang nak ke mana-mana tanpa menyusahkan ahli keluarga ataupun si DIA

~ teringin nak pakai SATRIA NEO tapi mungkin tak tercapai akalmu sebab pintu kereta tu ada 2 je, mak aku cakap senang n mudah pakai pintu 4, nanti tak payah susah-susah mak aku nak merangkak masuk kat belakang…

~ masih dalam proses untuk mencuba memiliki NOKIA E71 atau E72… wah tinggi cita-cita…

~ nak kawen sebelum 25, boleh gitu???

~ nak naekkan berat badan sedikit dari 42 hingga 47 or 48, tak lebay dari 48!!!

4. NAMA PASANGAN ANDA??

~ aku ni belum kawen tau.. buat masa sekarang ni, pakwe aku adalah MOHD ABDULLAH BIN DIN a.k.a MAT… mintak-mintak dye jodoh aku.. AMIN…

5. LIMA (5) PERKARA YANG ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA

~ selalu amek berat pasal aku

~ bertanggungjawab

~ tidak kedekut sebab apa yang aku nak time dye ada duit je, konfem aku dapat… nak2 kalau aku mintak bab makanan

~ menghormati orang tua terutama mak dan kaum-kaum kerabat keluarga aku

~ IMPORTANT menerima aku seadanya walaupun kulit aku tak selicin mana, dengan lengan yang hanya tinggal parut dek kerana terkena air panas…

WAALLAHUALAM… sebelum kawen, lepas kawen tak tau la…

6. BILA TARIKH ANDA COUPLE??

~ 20hb FEB 2009, hari JUMAAT (sebenarnya tarikh kitaorang kapel tak konfem, tapi MAT isyhtiharkan tarikh tersebut adalah pada hari 1st kitaorang dating)

7. APAKAH KENANGAN PAHIT ANDA BERSAMA PASANGAN ANDA??

~ kenangan pahit aku dan MAT?? erm… baru-baru ni, ada yang ingin musnahkan hubungan kitaorang sehingga sanggup buat cerita pernah kapel ngan MAT dalam tempoh aku kapel dengan MAT, sedangkan MAT berani bersumpah yg dye tak pernah DECLARE ngan gal tu, sampai aku mintak CLASH dengan MAT.. tak tahan beb…

tapi sekarang ALHAMDULILLAH, kembali ok sediakala.. naseb baek MAT tak terima bila aku mintak CLASH, kalau tak MELEPAS aku.. kalau kawen ni, mintak je cerai, mau jatuh talak aku kalau MAT setuju.. adoiyai, jangan la macam tu..

8. LAGU TEMA CINTA??

~ aku dan MAT tak pernah plak kuarkan lagu itu or ini sebagai lagu hubungan  kitaorang, tapi time memula aku kapel dulu, MAT ada buat lagu khas atas nama aku, hasil dari dye sendiri, katanya… entah la… tajuk THIS SONG IS FOR MYRA…

9. APA PERUBAHAN YANG ANDA INGIN LIHAT PADA PASANGAN ANDA??

~ perubahan??? mintak kalau boleh time gado, masing-masing jangan ikut perasaan.. cuba berubah sedikit demi sedikit supaya kita lebay lebay lebay lagi bahagia.. DOA-DOA KANLAH!!!

10. TAG RAKAN YANG LAIN

~ BAB-BAB NAK TAG NI AKU YANG PALING TAK SUKA NI.. SEBAB AKU TAK TAU NAK TAG SAPE, TAPI UNTUK PEMBACA BARU BLOG CRAZYGURL TERMASUK AYU (KAWAN AKU), ANDA WAJIB MENJAWAB TAG NI, KALAU TAK, TAK NAK TEGUR KORANG.. HEHEHEHE.. BAGI YANG DAH VETERAN SENIOR-SENIOR BLOG AKU NI, KORANG BOLEH TAPIS.. KALAU RASA DAH TAK DE MODAL NAK BUAT ENTRY, KORANG LEY AMEK TAG NI…

 

sekian…

5 GEDIXXX:

Dee said...

kak dee dh resign dari buat2 tag ni..lgpun yg ni dh penah buat..hehehe..

Solehah said...

hehe..takut kene tag sbb x ckp masa nak jawab..

~ Lady ell ~ said...

siap ada tarikh pengisytiharaan tu..:P

ell aminkan je apa yg myra doakan tu ya...semoga jodoh dipanjangkan..:)

*Dak kecikkk* said...

Yang?berat kamo 42kg jew?

cutieLuver said...

uitss...
kena gak ke??Aduiss....hahahaha...
akan ku jawab dengan sebek mungkin....hahahaha