Followers

11 April 2010

DINNER TAK DIJANGKA

salam…

tiap-tiap minggu, hari JUMAAT dan SABTU memang hari aku keluar dengan MAT… DINNER yang aku nak cerita ni bukan DINNER yang semalam atau kemarin, tapi cerita ni minggu lepas punya…

hari SABTU minggu lepas… macam ni ceritanya, hari SABTU tu aku nak gerak dari PANTAI BARU BURUK nak p makan selepas lepak ngan kawan-kawan MAT… tengah duk atas moto ni sambil pikir-pikir nak makan kat mana, sekali tu dah terpikir nak makan kat mane kan so kitaorang nak U-TURN la, ngah tunggu TURN nak U-TURN tu, hujan pun turun dengan lebatnya… ewahhhhhhhhhhhhhh, macam novel lak… ahhahahaha….

cepat-cepat U-TURN dan terus je berteduh kat kedai makan… sekali tu korang  nak tau kedai apa aku berteduh tu??? kedai……

MAMA CHOPS PAPA GRILL

wah, tak disangka-sangka dan tak pernah pun kedai MAMA CHOPS PAPA GRILL ni ada dalam senarai kedai makan kitaorang, sebabnya??? sebabnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku kurang kedai ni, dulu pernah rasa tapi ermmmmmmmmmmmmmm bukan tak sedap, tapi kurang sedap so tak berbaloi la dengan harga tu… korang nak tau kitaorang makan apa?? ni menu DINNER yang tak disangka-sangka ni…

DSC03743

BROWN SAUCE CHICKEN CHOP (RM12.90)

 DSC03742

BLACK PEPPER SAUCE CHICKEN CHOP (RM12.90)

yang atas aku punya menu, yang bawah MAT punya… dah kebetulan berhenti, takkan nak berteduh je, tak reti-reti ko nak berhenti minum air dan nak makan????

sekali tu, amek ko.. makanan, wow!!! macam feeling2 lebay gitu.. hahahaha… tapi SYUKUR, ALHAMDULILLAH, kami diberi rezeki lebay… dah terlebay feeling, terlebay tempat mewah makan, terlebay la bayar.. ye dok?? kalau korang-korang mayb ok la, tapi bagi aku dengan MAT yang masih study, sian dye kan, kene la bayar makan kitaorang ni, semuanya RM30…

anyway, TERIMA KASIH MAT, sebab sudi belanja MYRA ye… nanti belanja lagi ye, besh jugak kalau tersalah kedai n tersalah berteduh kedai mahal2 ni.. hahahaha

 

sekian…

9 GEDIXXX:

Eye_nee said...

bukan selaluuuuuuu ponnnn....hihi..

Nur -al- Ain said...

lamb chop lg best! hihihihihih

diLL said...

aaaaaaaaaaa!!! sedarpnyaaaa.. nk!!!!!!!!

Dee said...

xpe..next time myra lak belanja mat kan..hehehe..

Solehah said...

lapar la pulak bila tgk gambo tu..

cutieLuver said...

cm nk mkn lamb chop plak sok....cik MAT banje ayu skaliiiiii....

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

Eye_nee : tu la, pasal bukan selalu tetiba je rasa macam nak selalu.. hahahaha

Nur -al- Ain : wah wah wah, promote lamb chop ke?? hehehe

diLL : nak ke?? p makan kat kedai...

Dee : myra belanja mat?? tiap2 hari belanja.. hahaha

Solehah : p makan g...

cutieLuver : nak MAT belanja ke??nanti org kasitau dye k...

sue said...

hurm.. dah lam x mkn chickn chop.. mcm best jek tgk myra mkn nih

haziQah said...

western kat ctu sdp..puas hti gk mkn ctu :)