Followers

05 April 2010

KEBIZIAN…

salam..

sory kengkawan semua, 3,4 hari ni aku kebizian sikit sebab nak kene siapkan semua borang-borang perlantikan jawatan aku untuk mengesahkan aku sebagai pekerjanya…

kene buat MEDICAL CHECKUP, MATI SETEM, PESURUHJAYA SUMPAH, dan paling utama nak kene ACTIVE ACCOUNT BSN, kalau tak de account ni, alamatnya gaji aku tak masyuk la… aku dah ada account BSN, tapi seba dah melebihi 2 tahun tidak active, so kene buka account baru.. tapi paling-paling aku tak suka bab kene menunggu kat klinik or hospital.. aku TAK SUKA…

tapi ALHAMDULILLAH, hari ni aku dah dapat selesaikan semuanya dari pagi hingga lah petang dan ditemani oleh MAT… korang nak tau, time kitaorang nak PESURUHAYA SUMPAH tu, time tu kitaorang TERRRRRRRRpergi time lunch kul 1, so nak tnggu PESURUHJAYA SUMPAH tu masuk balek pukul 2 MAT sampai tertido kat kerusi, sian dye.. penat sangat, dah 2 hari dye teman aku ke hulu ke hilir nak selesaikan borang-borang aku…

 

DSC03750

TQ MAT, ORANG DAH BANYAK SUSAHKAN DYE..

ala feeling seday-seday gitukan… oh aku nak kasitau korang, sejak aku balek dari JAKARTA-BANDUNG haritu, aku nyempat jugak terjah blog korang tapi aku tak sempat nak tinggalkan sedikit kesan pn walaupun sebesar kuman kat korang, sory ye korang, tapi NUFFNANG korang, ada yang sempat aku klik ada yang tak sempat aku klik… sory banyak2 ye…

jangan sebab aku tak tinggalkan kesan kat korang, korang pn tak tinggalkan kesan kat aku plak ye… tapi tak pe tak tinggalkan kesan asal korang buka blog aku n baca udah… INSYA ALLAH, start esok aku terjah n tinggalkan kesan sekali kat korang ye…

sekian…

3 GEDIXXX:

IdzaLia said...

tahniah ye atas perlantikan jawatan tu.. (^___^)

Eye_nee said...

tahniah sis..nnt keje rajin2 yer...Mat mmg tiptop la sanggup tunggu sampai lena diulit mimpi gitu...

~ Lady ell ~ said...

dh mcm fizow aku tengok ko punyer mat nih.:P