Followers

22 April 2010

PENCARIAN

salam…

aku dah tak tau nak buat entry apa, dah buntu dah…

kalau aku diamkan diri untuk sementara boleh tak?? tak de idea lah… huhuhuhuhu…

oklah, baru ni korang pun tau kan, ACHIK SPIN meninggal dunia disebabkan kemalangan jalan raya.. dah aku sendiri terkejut dengan berita tu..

dan aku sendiri tak sangka ramai yang SKODENG pasal achik spin tu.. sib baek la dyeorang tak SKODENG yang pelik-pelik macam kakak aku kene.. isk isk isk korang ni…

image

anyway, terima kasih sekali lagi kerana menyokong dan menggagahkan aku dengan dunia blogging ni.. aku baru je nak patah semangat dengan blogging ni..

“baru” nak patah semangat ok, belum patah lagi.. kwa kwa kwa…

oh, untuk pengetahuan korang, aku kene kursus la JUMAAT dan SABTU ni,, katanya nak tingkatkan BESTARI.COM yang aku jaga ni… isk isk isk.. nak buat kursus pun, buat la time kerja, time cuti tu, orang nak berehat la.. adoi, bingit2..

sabo je la mra oitttttttttttttt…

 

sekian…

3 GEDIXXX:

Nor Aishah said...

oklah tu kursus tu.. tanpa pengetahuan... hehehe.. klu ada peluang nak juga..

*Dak kecikkk* said...

Selamat berkhusus la yer.
:)

rizputra7 said...

selamat berkhusus...enjoy yer..